ÜYE GİRİŞİ

   
Giriş Yap

Haberler

  • YÖK’ten Uzaktan Eğitim Fırsatı!

  • YÖK, üniversite öğrencileri için İngiltere ve ABD’de uygulanan uzaktan eğitim modelini Türkiye’ye getiriyor.

    Prof. Dr. Şimşek ücretsiz olan bu yöntemle günde 2 saat çalışarak 13 ayda TOEFL’ı geçebilmenin garanti olduğunu söyledi.

    YÖK üyesi Prof. Dr. Muhittin Şimşek’in yürüttüğü İngiltere ve ABD modeli İngilizce eğitimi, ilk aşamada Gaziantep ve Selçuk üniversitelerinde hayata geçecek. Şimşek, önümüzdeki sene başlatılması planlanan projeye ilişkin şu bilgileri verdi: “Öğrencilerden bu eğitim için herhangi bir ücret talep edilmeyecek. Dersler verecek hocalarımızı uzaktan eğitim konusunda teknik eğitime tabi tutacağız. Her öğrenci okula başladığı andan itibaren bu sisteme dahil olup, İngilizceye başlamış olacak. İngilizce yeterlilik sınavı TOEFL’ı yüksek puanla geçebilecek.

    Bilgisayarsız öğrencilere bilgisayar temin edilecek. 24 saat online canlı yayında nöbetçi hoca olacak. Öğrenci ABD’deki hocaya istediği soruyu sorabilecek, konuşabilecek. Bu program sadece lisans öğrencileri için geçerli olacak. Kayıt olur olmaz şifresi ve bilgisayarı verilecek. CD de yok kağıt da yok. Eğer bunu yükseköğretimde başarabilirsek, Milli Eğitim Bakanlığı ile irtibata geçip, ilköğretim okullarına bile bu sistemi getireceğiz.”

« Geri Dön

Son Ders Videoları

HABER BÜLTENİ

  Gönder

Video Arama

  • Arama Yap

(0232) 489 88 40

www.alcuzaktanegitim.com web sitesinde yer alan tüm içeriklerin telif hakları
ALC Yay. Özel. Eğt. Hizm. Paz. Mat. İnş. Gıda Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti. ne ait olup izinsiz olarak kopyalanması,çoğaltılması ve kullanılması yasaktır.

iletisim   Kullanım ve Hizmet Şartları   Gizlilik ve Güvenlik Politikası

Yazılım By Park Yazılım