ÜYE GİRİŞİ

   
Giriş Yap

Haberler

  • Omü Teknoloji Hızını Artırdı

  • Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) , 80 Mbps olan bant genişliği 150 Mbps'e yükseltti.

    Bilgi teknolojileri konusunda çalışmalarını sürdüren OMÜ, uzaktan eğitim programlarına da başlamasının ardından teknolojik kapasitesini artırma yoluna gitti. Yüksek güvenlikli koruma altında bulunan bilgi işlem merkezinde, güvenlik tedbirleri daha artırılırken merkez kampüsün akademik ağa var olan bağlantı teknolojisi ATM'den metro ethernete dönüştürüldü. 80 Mbps olan, bant genişliği 150 Mbps'e yükseltildi. Çevre kampüslerle bağlantı kapasiteleri de artırılırken bina içi ve binalar arası aktif cihazlar iyileştirildi. İş akışı ve doküman yönetimi proje çalışmaları ise devam ediliyor.

    OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Turan, yeni bölümlerin açılması, bilgisayar laboratuvarlarının kurulması, uzaktan eğitim programlarının uygulanması nedeniyle bilgi teknolojileri ağının yükünün arttığını söyledi. Bilgi teknolojilerinde kapasite artırımına gidildiğini belirten Turan, üniversitenin 5 binin üzerinde elektronik yayına üye olduğunu, ayrına elektronik kitap uygulamasının artırıldığını ifade etti.
« Geri Dön

Son Ders Videoları

HABER BÜLTENİ

  Gönder

Video Arama

  • Arama Yap

(0232) 489 88 40

www.alcuzaktanegitim.com web sitesinde yer alan tüm içeriklerin telif hakları
ALC Yay. Özel. Eğt. Hizm. Paz. Mat. İnş. Gıda Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti. ne ait olup izinsiz olarak kopyalanması,çoğaltılması ve kullanılması yasaktır.

iletisim   Kullanım ve Hizmet Şartları   Gizlilik ve Güvenlik Politikası

Yazılım By Park Yazılım