ÜYE GİRİŞİ


Giriş Yap

Haberler

  • Uzaktan Eğitim Çalıştayı Başladı

  • Ondokuz Mayıs Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) ve Türk Telekom işbirliğiyle düzenlenen "Uzaktan Eğitimde Problemler ve Çözüm Önerileri Çalıştayı" OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde başladı.

    Çalıştayın açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bulut; zamandan ve mekandan bağımsız olan, öğrenci ve eğitimciyi buluşturan internet destekli uzaktan eğitim projelerinin popülerleşmeye başladığını belirtti. Yalnızca ön lisans, lisans veya yüksek lisans bazında değil, yaşam boyu eğitim kapsamında da uzaktan eğitimin önemli olduğunu vurgulayan Bulut, ABD'deki Phoenix Üniversitesi'nde 180 bin uzaktan eğitim öğrencisi bulunduğunu hatırlattı.

    Bunun ciddi anlamda akademik ve teknolojik alt yapı gerektirdiğini kaydeden Bulut, çalıştayda ortaya konacak problemlerin ve çözüm önerilerinin çok önemli olduğunu belirtti. Çalıştayın "Uzaktan Eğitimin Bugünü ve Geleceği" konulu ilk paneline Prof. Dr. Ahmet Bulut yönetici, Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Torkul, Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuncay Yiğit ve OMÜ UZEM Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Sönmez Pamuk da konuşmacı olarak katıldılar.

    Uzaktan eğitimle ilgili alt yapı, mevzuat, eğitim ve teknoloji sorunlarının tartışılacağı çalıştay 13 Temmuz'da son bulacak.
« Geri Dön

Son Ders Videoları

HABER BÜLTENİ

  Gönder

Video Arama

  • Arama Yap

(0232) 489 88 40

www.alcuzaktanegitim.com web sitesinde yer alan tüm içeriklerin telif hakları
ALC Yay. Özel. Eğt. Hizm. Paz. Mat. İnş. Gıda Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti. ne ait olup izinsiz olarak kopyalanması,çoğaltılması ve kullanılması yasaktır.

iletisim   Kullanım ve Hizmet Şartları   Gizlilik ve Güvenlik Politikası

Yazılım By Park Yazılım